VCA

Odoo ERP

Storitve

Odoo ERP

Stopite v stik z nami, če iščete zanesljive računovodske storitve na platformi Odoo in želite svoje računovodske procese avtomatizirati in optimizirati.

Ponujamo strokovne računovodske storitve v sistemu Odoo. S svojim znanjem in izkušnjami pri implementaciji sistema Odoo za podjetja smo dobro seznanjeni s postavljanjem učinkovitih procesov dela znotraj računovodstva in financ.

Imamo temeljito strokovno znanje in praktične izkušnje ter tesno sodelujemo z vašim podjetjem pri oblikovanju in implementaciji računovodskih procesov znotraj platforme Odoo ERP. Imamo tudi izkušnje pri sami implementaciji sistema Odoo, nudimo pomoč podjetjem pri avtomatizaciji in optimizaciji procesov, ter vzpostaviti notranjega računovodstva.

Po implementaciji Odoo sistema, ponujamo tudi prenos znanja. Zagotavljamo celovito usposabljanje vaših zaposlenih, da jim omogočimo pridobitev potrebnih veščin za učinkovito in optimizirano izvajanje procesov znotraj sistema Odoo. Verjamemo, da je opremljanje vaše ekipe z ustreznim znanjem ključno za dolgoročni uspeh.

Več o Odoo ERP si lahko preberete na povezavi: